Friday, 2 May 2014

Cuci Mata

Assalamualaikum semua..

semalam dah update.hari ni mood rajin update lagiiiii.haha 

hari ni nak ajak korang cuci-cuci mata. 


ni ha.tengok-tengok mana yang berkenan.kihkih. * memang mintak penampo betul yang menulis ni. 

ok dah dah dah dah.makin lama nanti makin melalut. jum tengok bawah. 

cantik kan?serius cantik. kalau korang berkenan nak tempah.boleh wassap atau sms no yang kat atas tu.kalau nak sms mintak sambal udang petai punnn boleh kot?erkk..haha.jangan.buatla camtu kalau agak-agak nak makan kasut.hehe.

haaa..memandangkan Hari Raya yang bakal menjelang tiba nanti.owner ni cakap insyaaAllah akan ada offer.jadi apa tunggu lagi.dah berkenan tu cepat-cepat wassap.boleh tanya detail pasal kain ni nanti.beli cepat-cepat.nanti dah dekat raya tempahan jahit baju pun orang dah tutup.so tunggu apa lagi? :) 

SURAT CINTA : 

untuk sesiapa yang berminat nak saya promosikan barang yang anda jual di blog saya.boleh pm kat sini ya : Page Dunia Pemikiran Nurul Fatihah Mohd Sobri.
InsyaaAllah saya tolong mana yang termampu. 

RASULULLAH s.a.w bersabda yang maksudnya: Sesungguhnya roh al-Qudus telah datang kepada aku memberitahu bahawa seseorang itu tidak akan mati selagi tidak sempurna rezeki Allah S.W.T. kepadanya. Maka takutlah kepada Allah S.W.T. dan berusahalah dengan baik; dan lambatnya datang sesuatu rezeki itu janganlah menjadi pendorong kepada kamu untuk melakukan usaha mencari rezeki berbentuk maksiat kerana sesungguhnya rezeki Allah S.W.T. tidak akan dapat diperolehi melainkan dengan cara ketaatan."
(Riwayat Ibn Majah dan al- Tabrani)

1 comment:

  1. nak mtk tlg jgk la tihah... boleh ke tak boleh? ngeh3.. :-P

    ReplyDelete